Bárdos Állatorvosi Rendelő

IV. kerület - Budapest  |  Kutyaklinikák

Elérhetőség

Cím: 1041 Budapest, Bárdos Artúr u. 4. (az Árpád Kórház mellett)
Telefon: 061/360-0755
Email: info@bardosallatorvos.hu

http://bardosallatorvos.hu  

Nyitvatartás

Hétfő - Szerda - Péntek: 8:30-11:30
Kedd - Csütörtök: 15:30-19:30
Szombat: 8:30-11:30

 

Újpesten az Árpád-kórház mögött található rendelőnket és állatgyógyászati patikánkat 2009. novemberében nyitottuk meg feleségemmel közösen, családi vállalkozásként. Mindkettőnk mögött több, mint 15 éves szakmai múlt áll, sok energiát fektetünk abba, hogy a megszerzett tudásunkat és tapasztalatainkat a lehető legjobb módon kamatoztathassuk kis pácienseink és gazdáik egészsége és öröme érdekében.

Igyekszünk a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani; belgyógyászati, sebészeti, szülészeti ellátásunkat kiegészítik különböző műszeres vizsgálati (röntgen és ultrahang) és kezelő (ultrahangos fogkőeltávolító, elektrokauter) műszerek. Rendelkezünk laboratóriumi háttérrel is, amennyiben kiegészítő vér-, vizelet, mikrobiológiai vagy szerológiai vizsgálatokra is szükség van.

Műtőnkben kizárólag altatógéppel altatjuk pácienseinket, folyamatos monitorozás közben, a kockázatok minimálisra csökkentése érdekében. Állatvédő szervezetekkel együttműködve részt veszünk mentett állatok - elsősorban kutyák gyógykezelésében és ivartalanításának elvégzésében.

Állatgyógyászati patikánkban megtalálhatók a vény nélkül kapható és vényköteles termékek széles spektruma, beleértve a különböző gyógy- és diétás tápokat is (Royal Canin, Trovet, Hill's), valamint a jó minőségű fiziológiás (nem beteg) állatok (kutyák, macskák, kisrágcsálók) részére készített eledelek is.

Gyógykozmetikánkban a beteg bőrű és szőrzetű kisállatokat fürdetjük és kezeljük a legjobb minőségű gyógysamponokkal és gyógyászati kozmetikumokkal.

(Tarnóczi Katalin ajánlása - kutyapanzio.hu)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Orpheus Állatvédő Egyesület

Orpheus Állatvédő Egyesület

Semmi Extra

Semmi Extra

Back Office Cafe

Back Office Cafe

Emarsys Technologies Hungary

Emarsys Technologies Hungary